Derince’de sokaklar pırıl pırıl
 Derince’nin temiz tutulması noktasında yoğun bir şekilde çalışan Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki küreme, süpürme ve yıkama çalışmalarını periyodik olarak devam ettiriyor

 

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki caddeler ve sokakları kapsayan ot küreme, temizleme ve yıkama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Daha temiz bir Derince için genel temizlik çalışmaları kapsamına önem gösteren Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çınarlı Mahallesi ve Çenedağ’da küreme çalışmalarını tamamladı. Cadde ve sokaklarda bulunan kaldırım kenarları ve üzerindeki otların temizlenmesi maksadıyla yapılan küreme çalışmalarının yanı sıra süpürme ve yıkama olmak üzere üç aşamada yapılan temizliğe Sırrıpaşa Mahallesi’nde devam ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817