Derince’de vezneler  hafta sonu da hizmette
 Torba Yasa’dan faydalanarak vergi borçlarının yeniden yapılandırılması ve 2014 yılına ait emlak ve işyeri çevre temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin tahsilâtı için Derince Belediyesi Gelir Müdürlüğü hafta sonu da hizmette olacak.

Son tarih 1 Aralık

6552 Sayılı Kanun kapsamında getirilen yasa gereğince vergi affından yararlanmak isteyen mükelleflerin emlak ve çevre temizlik vergi borçlarını yeniden yapılandırmaları talebinin son gün olan 1 Aralık öncesi yoğunlaşması nedeniyle Derince Belediyesi Gelir Müdürlüğü ekipleri hafta sonları da hizmet verme kararı aldı. Torba Yasa’dan faydalanarak vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasını isteyen vatandaşların yanı sıra 2014 yılına ait emlak ve işyeri çevre temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin de ödeneceği son gün olan 1 Aralık öncesinde Derince Belediyesi veznelerinde yoğunluk hakim.

Kredi kartıyla ödeme imkanı

Bu yoğunluğu azaltmak için Çenedağ Mahallesi Şehit Nedim Küçük Sokak No:7 adresinde bulunan Derince Belediyesi merkez vezneleri hafta sonları da hizmette olacak. Vatandaşlara kolaylık sağlamak isteyen Derince Belediyesi, mükelleflerin ödemelerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için, Cumartesi - Pazar'a denk gelen 22-23-29 ve 30 Kasım tarihlerinde 08.00 -17.00 saatleri arasında tam gün hizmette olacak. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, dileyen mükelleflerin ise sicil ve kimlik numaralarını kullanarak www.derince.bel.tr adresinden kredi kartıyla da güvenli bir şekilde ödemelerini yapabilecekleri belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817