Derince’de Yeni Düzenleme

Kimlik Kartları ve Numaralı Yelekler

Derince’de hayata geçen yeni uygulama ile birlikte çekçekçi olarak da tabir edilen hurda kağıt ve atık toplayıcıları kayıt altına alınıyor. Derince Belediyesi tarafından yapılan uygulama ile birlikte, ilçe sınırları içerisinde bulunan hurda kağıt ve atık toplayıcılarına tanıtıcı kimlik kartları ve numaralı yelekleri verilmeye başlandı.

Çalışma Saatleri: 08:00- 20:00

Yeni uygulama ile birlikte hurda kağıt ve atık toplayıcıları kendilerine tanınan zaman dilimi olan 08:00- 20:00 saatleri arasında çalışabilecek. Belirlenen saatler dışında çalışma yapılamayacak. Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada saatlere ve kurallara uymayanlar hakkında Emniyet ve Zabıta Müdürlüğü tarafından cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817