DERİNCELİLER MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKIYOR
Darbe girişimi protesto ediliyor

Derince Kent Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetlerine katılan Derinceliler, milli iradeye olan desteklerini büyük bir coşkuyla ortaya koyuyor. Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine ilçenin çeşitli noktalarından Derince Kent Meydanı'na akın eden vatandaşlar demokrasiye sahip çıktıklarını bir kez daha gösterdiler. Ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan atıp, Fetullahçı Terör Örgütü'ne tepkilerini dile getiren vatandaşlar, darbe girişimini protesto etti. Kent Meydanı’nda kurulu olan dev ekrandan gelişmeleri izleyen ilçe halkına, Derince Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuluyor.

 

Meydanlarda kalmayı sürdüreceğiz

Kent Meydanı’nı dolduran Derincelilerin vatan nöbeti tuttuklarını belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da vatandaşlara katılımları için teşekkür ediyor. Tüm Derincelileri milli iradeye sahip çıkmak için Kent Meydanı’na davet eden Başkan Bulut “Halkımızın vatanı ve bayrağı için gösterdiği bu kahramanca direnişe devam edeceğine olan inancım tam. Ülkemizi işgale kalkışan hain teröristlere dersini vermek için demokrasi nöbetine devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan veya hükümet yetkililerinden gelecek "Evlerinize dönün" çağrısına kadar meydanlarda kalmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817