“Derince’nin değer  kazanması için çalışıyoruz”
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçedeki müteahhitlerle bir araya geldiği toplantıda Derince’nin değer kazanması noktasında yapılacak her türlü çalışmaya katkı sunacaklarını ifade etti

Müteahhitlerle bir araya gelindi

Derince’yi daha modern ve daha yaşanılabilir bir şehir haline getirme noktasında kararlı çalışmalara imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu noktada ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve kentin dinamikleri ile fikir alışverişinde bulunmayı sürdürüyor. Bu doğrultuda çeşitli kurum ve kuruluşlarla bir araya gelen Başkan Bulut, son olarak Derince’de faaliyetlerde bulunan müteahhitlerle bir araya geldi. Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Başkan Bulut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları Nurettin Işık, Osman Dalkılıç ve Osman Ergin, ilgili daire müdürleri ve belediye çalışanları, muhtarlar, meclis üyeleri  ile ilçede faaliyet gösteren müteahhitler hazır bulundu.

“El ele vererek çalışmaya devam edeceğiz”

Yaklaşık iki saati aşkın bir süre devam eden toplantıda müteahhitlerin taleplerini dinleyen Başkan Bulut, yasal mevzuatlar ışığında çözüm üretmekten kaçınmayacaklarını söyledi. 17 Ağustos 1999 tarihinde yaşanan deprem felaketinin unutulmaması gerektiğine vurgu yapan Başkan Bulut “Yaşadığımız felaketleri bir daha yaşamamak adına sağlıklı binaların inşa edilmesi için gayret göstermeliyiz. Derince'mizi daha modern bir kent haline getirmek için hep birlikte el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Derince’nin değer kazanması noktasında yapılacak her türlü çalışmaya katkı sunacaklarını ifade eden Başkan Bulut, ilk aşamada liman bağlantı yolu, Harmantarla ve Esentepe’yi Çınarlı’ya bağlayacak olan 20 metrelik yol ve viyadük projelerinin hayata geçeceğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817