Derincespor Sezona Hazırlanıyor

Antrenmanlar Devam Ediyor

14 branşta binlerce sporcuya hizmet veren Derincespor Kulübü, amatör branşlarda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yıllık süreç içerisinde 11 bin 103 kişiyi sporla buluşturan Derincespor basketbol, voleybol, tenis, tekvando, kick boks, boks, cimnastik, wushu, yelken, kadın futbolu, step aerobik, plates ve zumba branşlarında faaliyetlerine devam ediyor. Amatör branşlarda ses getiren çalışmalara imza atan Derincespor Kulübü’nde yeni dönem öncesi başlayacak basketbol ligleri için ise hazırlıklar sürüyor.

Başkan Aygün’den Ziyaret

Bu yıl Kocaeli yerel liglerinde mücadele verecek olan Derincespor Kulübü basketbolcuları deneyimli antrenör Tezer Tuğcu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda devam eden U 12 basketbol takımının antrenmanının ziyaret eden Başkan Aygün, burada sporcular ve aileleri ile bir araya geldi. Antrenör Tuğcu’dan yeni sezon çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Aygün, tüm sporculara başarılı bir sezon temennisinde bulundu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817