Derince’ye Şelale ve Havuz Projesi
Derince Belediyesi’nin Kasım ayı Meclis Toplantısı’nda, Kent Meydanı’nda yapılması planlanan Şelale Projesi ve Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapılması planlanan Havuz Projesi Başkan Bulut tarafından tanıtıldı.

Vizyon projeler yapılacak

Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen Kasım ayı Meclis Toplantısı’nı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katip üyeliklerini Abdullah Yalçınkaya ve İbrahim Eren yaptı. Yedi maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıya, Meclis üyelerinin görüşüne sunulan Şelale Projesi ve Havuz Projesi damgasını vurdu. Derince’de vizyon projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İlçemize en güzel şekilde hizmet etmek için çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin de destekleri ile bu projelerimizi halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Modern ve estetik meydan

Yavuz Sultan Mahallesi Canan Caddesi üzerinde yapılması planlanan Havuz Projesi’nin ilçeye kazandırılacağını aktaran Başkan Bulut, “Belediye kaynakları dışında farklı yöntemlerle ilçemize çok önemli bir spor kompleksi kazandıracağız” dedi. Havuz ve spor kompleksinin yapılması veya yaptırılması ve kiraya verilmesi ile ilgili Belediye Başkanı’na ve encümenine yetki verildi. Yapılacak çalışmalarla Kent Meydanı’nın silüetinin de değişeceğini söyleyen Başkan Bulut, “Şelale Projemizi hizmete sunmamızla birlikte Kent Meydanı yeni bir görünüme kavuşacak. Daha estetik ve daha modern bir meydan ortaya çıkartacağız” şeklinde konuştu. Sunulan her iki proje, Meclis üyelerinden tam not aldı ve bu çalışmaların Derince’ye vizyon kazandıracağı noktasında fikir birliğine varıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817