DERNEKLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

THM konserine davet

Kentimizin önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun ve yönetim kurulu üyeleri, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarette başkan Bulut’a derneklere yönelik katkıları nedeniyle teşekkür eden Mehmet Çun, “5 Şubat tarihinde Acısu Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Türk Halk Müziği Konseri’nde sizi de yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

Katılımcı yönetim anlayışı

Başkan Bulut da davet için Ordulular Derneği yönetimine teşekkür ederek, “Elimizden geldiğince derneklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Katılımcı yönetim anlayışımız gereği derneklerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız bizim için toplumsal hayatta büyük önem arz eden vazgeçilmez kuruluşlar. Kocaeli Marmara Ordulular Derneği’ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817