Dev Türk Bayrağına  Ziyaret

Bayrak konusunda çok hassas olduklarını belirten Fırat Türker, genç iş adamı İbrahim Yıldız’a ait olan Asalet Petrol’e ziyarete giderek dev Türk Bayrağı önünde resim çektirdi ve teşekkür etti.

Fırat Türker, dalgalanmaya başladığı zaman Kocaeli’nin her noktasından görülebilen ve firmaya her ay da maliyeti olan Türk Bayrağı’nın kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, İbrahim Yıldız’a hassasiyetinden dolayı kendileri ve Türk halkı adına teşekkür etti.

İbrahim Yıldız, bayrağın gölgesi altında hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarını ve insanların özellikle bunun için istasyona gelip resim çektirdiklerini söyledi. Ziyaret sırasında Fırat Türker’le birlikte yönetim kurulu da kalabalık olarak yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817