Devlette bütünlük esastır
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Musa Aydemir’i makamında ağırladı.

 

HAYIRLI OLSUN

Bölge müdürlüğüne atanan Aydemir’i tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, “Devlette bütünlük esastır. Devletimizin topladığı vergi arttığı zaman bizim de yaptığımız hizmetler artar. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

 

KOLAY TİCARET BÜYÜK TÜRKİYE

Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir, “Kolay Ticaret Büyük Türkiye düşüncesiyle, ticaretin kolaylaştırılması, proaktif yaklaşımla teknolojiyi yakından takip ederek yasa dışı ticaretin önlenmesini hedefliyoruz“ dedi. Aydemir, “Yönetimde etkinlik, verimlilik, katılımcılığa dayalı şeffaf yönetim ve değişim, gelişime açık, insan odaklı, güven esaslı bir çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

 

MUSA AYDEMİR KİMDİR?

1971’de Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde doğan Musa Aydemir; Gazi Üniversitesi İİBF Gümrük İşletme öğrenimini tamamladıktan sonra 1991 yılında o zamanki adı ile Maliye ve Gümrük Bakanlığı Kontrol Genel Müdürlüğü’nde göreve başladı. 1997 yılında Gümrükler Genel Müdürlüğü’ne şef olarak atanan Aydemir, daha sonra Gümrük Müdür Yardımcısı ve Gümrük Müdürü olarak görev yaptı.

 

TEMMUZDA ATANDI

Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi Avrupa Birliği Ekonomisi Yüksek Lisans programlarını tamamlayan Aydemir, tez aşamasında olan aynı üniversitenin Yönetim ve Organizasyon bölümünde Doktora çalışmasını yapıyor. Atatürk Havalimanı Kargo Gümrük Müdürlüğünde Gümrük Müdürlüğü görevini yürütürken 01.08.2012 tarihli Bakanlık Makamı Onayı ile Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Vekili olarak atanan Aydemir,  Bakanlık Makamının 03.07.2014 tarihli Onayı ile Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atandı. Musa Aydemir, evli ve iki çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817