Dilovası Belediyesi’nde durmak yok

Dilovası Belediye Başkanı Cemil hizmet almamış hiçbir mahalle, cadde ve sokak kalmayacak anlayışıyla hareket ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yapılan çalışmalarla ilçede büyük değişim ve dönüşümün yaşanmasını sağladı.

YENİ YOLLAR AÇILDI

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hem bu zamana kadar yol olarak belirlenmiş ama üst yapısı yapılmamış hem de imarda yol olarak görülemeyen ama yeni açılan elliden fazla yolun asfalt çalışmalarını yaparak Dilovası Halkının hizmetine sundu. Geçen 4 yıl içerisinde dökülen 120 bin ton asfalta ilave olarak 2013 yılında da asfalt serim işleri hız kesmeden devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan Tavşancıl’da ve Diliskelesi mahallesinde açılan yolların bir yandan iyileştirme çalışmaları devam ederken bir yandan da 5 bin ton civarında asfalt ile serim işleri devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817