DİSİPLİNE SEVKE İSYAN..!

Disiplin Kuruluna sevkini yine sosyal paylaşım sitesinde ki paylaşımı ile duyuran Devrim Zencir, aile olarak parti içinde ki geçmişlerinden ve çalışmalarından da resimli örnekler vererek tepkisini dile getirdi.

Devrim Zencir, hakkında ilçe yönetiminin, il ve ilçe yöneticilerine yönelik eleştiri ve hakaret içeren paylaşımları ile ilgili yaklaşık 30 sayfalık rapor hazırlayıp sundukları öğrenildi. İl disiplin kurulu sunulan rapor üzerinden konuyu inceleyerek karar verecek.

Devrim Zencir konuyla ilgili paylaşımında, “Sevgili Dostlarım Üzülerek Yazıyorum

Cumhuriyetin ilk Öğretmenlerinden Atatürkçü Cumhuriyetin devrimleri için yaşamı boyunca Cumhuriyet Halk Partisi için ülkenin dört bir yanına sürgün edilmiş bedelini ödemiş ülkenin aydınlık geleceği için yüzlerce genç yetiştirmiş vekilimiz Haydar Akarın.da Öğretmeni olan Sevgili Babam MUZAFFER ZENCİRİN

OĞLU OLARAK KÖRFEZDE PARTİM sudan sebeplerle BENi DİSİPLİNE VERMİŞ

Gerekli açıklamayı daha sonra yapacağım

Ben Halkım cumhuriyet halk partiliyim.

Her Şey Çok Güzel

Olacak Adalet için 65 km yürüyen Otizmli Oğlum Denize adaleti nasıl anlatacaksınız.

Hak Hukuk Adalet” şeklinde cümleler kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817