Doğa sevenlerden ilk yürüyüş
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) kursiyerlerinin oluşturduğu KO-MEK Doğa Sevenler Grubu, ilk yürüyüşlerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu eşliğinde Yuvacık Barajı çevresinde gerçekleştirdi. 

 

DOĞADA BAŞKAN İLE SPOR

Sabah sporunu ihmal etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bu kez KO-MEK Doğa Sevenler ile yürüdü. Yuvacık’ın doğal güzelliği arasında vatandaşlarla önce yürüyüş yapan Başkan Karaosmanoğlu, ardından kondisyon hareketleri yaptı. Yürüyüş, ikramla son buldu.

 

KO-MEK DOĞAYI SEVDİRECEK

KO-MEK Doğa Sevenler Grubu, kursiyerlerinin yanı sıra www.komek.org adlı internet sitesi üzerinden başvuran herkesle yeni yürüyüşler planlıyor. 7’den 70’e herkese sporu sevdirmeyi amaçlayan KO-MEK, eğitimdeki başarısını bu alanda da göstermeyi hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817