DOĞAN: “ BİRLİKTE BAŞARIYORUZ”
 DOĞAN: “ BİRLİKTE BAŞARIYORUZ”

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  İzmit Akça Kent 3.Adayı ziyaret etti.  Kent Konut tarafından yapılan ve 176 konutun yer aldığı 3. Ada ziyaretinde Başkan Doğan, Topçular Mahallesi’nde bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Ada Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Doğan’a İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Site Başkanı Enver Sönmez, Site Müdürü Hüseyin Gökçe ve Site Başkan Vekili Mevlüt Baltalı eşlik etti.

 

ALTYAPI ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERDİK

 

Bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Doğan; “bu bölgede altyapıda ciddi çalışmalar yaptık. 10 tane merdiven yaptık bu yıl yapmaya devam edeceğiz. Okullarımıza camilerimize kuran kurslarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu güne kadar 100 üzerinde park yaptık. Bu bölgede belediyemize ait yeşil alan yok. Bizde park yapmak çok istiyoruz. Park alanı arayışımız devam ediyor” dedi.

 

EMEKLİ EVİ AÇILACAK

 

Topçular Şeref Meydanı’nda bulunan 450 metrekare alan içerisindeki parkı düzenleyerek bir etüt merkezi açtık. Etüt merkezi 60 metrekare büyüklüğünde olup içerisinde bilgisayar satranç masaları ve çalışma sıraları bulunuyor. Mahallemizin çocukları burada eğitim görüyor” diyen Başkan Doğan bölgede emekli evi açmak için yer arayışının devam ettiğini ve en kısa sürece bir emekli evi açacaklarını söyledi.

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

 

İzmit’te yaşayan vatandaşlar olarak İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın çalışmalarından çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar özellikle "Çardakta buluşalım gelin tanış olalım" projesini çok beğendiklerini söylediler. Site sakinleri Başkan Doğan’dan çardak istediler. Ziyaret sonunda 5 yaşındaki Efetürk Üstünel Başkan Doğan’a çiçek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817