DOĞAN, BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
 Eğitime yaptığı destekle bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, okul ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Doğan, yapımı için büyük çaba harcadığı Tepeköy Mahallesi’ndeki Dr. Ferdi Koçal İlkokulu’nu da ziyaret etti.

Okul müdürü vekili Halit Bormanbek, öğretmenler ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Doğan, inşaatı yeni biten 23 derslikli okulda incelemelerde bulundu. Sınıfları dolaşıp öğrencilerle sohbet eden Doğan, eğitime desteğin devam edeceğini söyledi.

Sınıfları ziyaret edip çocuklara öğütler veren Başkan Doğan , okul yönetici ve öğretmenleriyle bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi. Başkan Doğan “okullar bizi geleceğe taşıyacak en önemli güçlerden biri. Bu nedenle sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen okullarımıza karşı sorumluluk duyuyor ve destek veriyoruz. Türkiye’de ilk kez Okul Hizmet Masasını faaliyet egeçirdik. Okullarımızın artık ufak tefek sorunları kısa sür eiçinde çöüzme kavuşacak. Okulları ziyaret edip öğrencilerle sohbet etmek bütün yorgunluğumu alıp bana güç kuvvet veriyor” dedi.

Okul Müdür Vekili Halit Bormanbek de Başkan Doğan’a eğitime olan katkıları için teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817