DOĞAN ÇOCUKLARI MUTLU ETMEYE DEVAM EDİYOR
 İzmitli çocuklar bisikletlerine kavuşmaya devam ediyor.  "Her çocuğun bisikleti olsun" projesi kapsamında şehrimizdeki çocukları bisikletlerine kavuşturmaya devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak  Yenimahalle Orta Okulunda 44,  Özel ODTÜ-KYÖD Orta Okulunda da 39 öğrenciye bisiklet dağıttı.

 

Bisiklet dağıtım törenine İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Belediye Meclis Üyeleri Hayrettin Ünlü, Hüseyin Polattimur, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Yeni Mahalle Ortaokul Müdürü Erhan Göçer, Özel ODTÜ KYÖD Ortaokulu Müdürü Güler Telli, Yeni Mahalle Ortaokulu Okul Aile birliği Başkanı Habibe Yüksek, Özel KYÖD Ortaokulu Okul aile Birliği Başkanı Gülderen Say, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

BİZDE AYRIM YOK

 

Öğrencilere bisikletleri kendi eliyle teslim eden Başkan Doğan” özel okul, devlet okulu ayrımı yapmadan tüm öğrencilere bisiklet dağıtıyoruz. Bizim için çocuk her yerde çocuktur. Zengin fakir çocuk ayrımı yapmak bize göre değil. Her çocuğun bir bisikletim olsun hayali vardır. İzmit Belediyesi olarak bizler çocuklarımızın bu hayalini gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Yarının başkanları, başbakanları, cumhurbaşkanları bizim çocuklarımız olacak” dedi.

 

YOKLUĞU BİLİRİM

 

Yürüttükleri sosyal belediyecilik anlayışıyla Türkiye’ye örnek projeler yaptıklarını belirten Doğan, “Gecemizi gündüzümüze katarak çocuklarımız için çalışıyoruz. Dar gelirli bir ailenin çocuğu olup, sahip olmak istediği şeye sahip olamamanın ne demek olduğunu ben iyi bilirim. Benim çocukken hiç bisikletim olmadı, olamadı fakat bizim çocuklarımızın olsun istiyoruz. Hükümetimizin 12 yıldır yürüttüğü yönetim anlayışıyla bizim çocuklarımız bu sıkıntıları, bu eksiklikleri yaşamayacaklar” şeklinde konuştu.

 

Bisikletin henüz diğer araçlar tarafından bir araç olarak algılanmadığını da vurgulayan Başkan Doğan çocukları hız yapmamaları ve kask takmaları konusunda uyardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817