DOĞAN,  DAHA ÇOK BİR VE BERABER OLALIM

Mesajında 1 Mayıs’ın önemine vurgu yapan Başkan Doğan,  “ İşçi ve emekçi kardeşlerimiz, ülkemizin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde önemli bir role sahiptir.

Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına vesile olmaktadır. Bu kutlamalar sırasında, bu günü asıl anlamından uzaklaştırarak ülkemizin geleceğine gölge düşürecek eylemlere ve gösterilere izin vermeyin. Ülkemizdeki istikrardan, gelişimden rahatsız olan güçlerin bizi birbirimize düşürmek için oyunlar oynandığı, ülkemizin parçalanmak istediği şu günlerde daha çok bir olalım, birlik olalım. 1 Mayıs’ın, anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde geçeceğine olan inancımızla, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs işçi bayramını kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817