Doğan, din görevlileriyle  birlikte evet dedi
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verilen mücadelede din görevlilerinin katkılarına da vurgu yaparak “milletimize, bağımsızlığımıza yapılan o saldırıda herkes bir şeyler yapmaya çalıştı. Din görevlilerimiz de üstlerine düşeni çok güzel bir şekilde yerine getirdiler.  

 

TÜRK MİLLETİNİN GÜCÜNÜ GÖSTERDİK

 

İnsanların, gerçek vatan sevgisi, bayrak, millet, din, değerler sevgisi olağanüstü durumlarda, iş başa düştüğünde belli olur.  Böyle olağan üstü süreçlerde kim ne kadar ne yapıyorsa, vatanını o kadar seviyor durumu ortaya çıkıyor. Ama, çok şükür ki biz, o hain geceyi Allah’ın izni, Türk milletinin de birlik beraberliği ile atlattık. Hem içimizdeki hainlere, hem de tüm dünya ya gerekli mesajları verdik. Türkün, Türk milletinin gücünü herkese gösterdik.

 

ÖNEMLİ KATKINIZ OLDU

 

Milletimizdeki samimiyet, değerlerimize olan bağlılık sürdüğü sürece bu milletin sırtı yere gelmez.  Siz de, o gece verilen büyük mücadelede, görevinizin başında olarak, selalarınızla, birlik beraberlik mesajlarınızla ve dualarınızla desteğinizi sağladınız.  Sizlerin toplumumuzda yeriniz her zaman önemli olmuştur. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sizlerin önemini vurgulamak,  en uygun şekilde yaşamlarınızı ve görevlerinizi sürdürebilmeniz için elimizden geleni yapıyoruz.  Açtığımız Kur’an kurslarıyla, camilerimizin bakım onarım ve temizliğiyle,  İzmit’teki çift minareli camilerimize taktığımız mahyalarla, sizler için düzenlediğimiz yurtdışı gezileriyle, verdiğimiz tabletlerle her zaman, her alanda destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

 

Din Görevlileri Dernek Başkanı Muhammet Arıcı da, “15 Temmuz’da birlik, beraberliğimize, vatanımıza, milletimize bir saldırı meydana geldi. Millet olarak yaşadığımız zor günlerde herkes gibi bizde üzerimize düşeni yaptık. Bu sürecin atlatılmasında bir nebzede olsa katkımız olmuşsa ne mutlu bize.  Bu hain girişimin atlatılmasından sonra başkanımız bize ziyarete bulunarak teşekkürlerini iletmişti. Kendisinin bu teşekkür ziyareti bizi çok onurlandırdı. Başkanımıza, bizlere verdiği değer ve destekler için teşekkürü bir borç biliyoruz. Rabbim birlik beraberliğimizi korusun” şeklinde konuştu.

 

 BİR AĞIZDAN EVET DEDİLER

 

Başkan Doğan, ziyaretin sonunda misafirlerine “ben ülkemin daha güçlü olması, yarınlarda daha huzurlu, daha mutlu olması, daha gelişmiş bir demokrasi için ve sadece ülkemde yaşayanlar için değil, gönül coğrafyamızda yaşayan Müslüman kardeşlerimize ve tüm dünyadaki masum insanlar için referandumda evet diyeceğim. Ben varım, evet diyeceğim. Siz de var mısınız”  derken, Din Görevlileri de  “Hep birlikte güçlü, büyük Türkiye için referandumda varız, evet diyoruz” şeklinde cevap verdiler.

FOTO: İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Din Görevlileri Derneği Başkanı Muhammet Arıcı ve yönetimini makamında misafir etti Başkan Doğan, misafirleriyle birlikte, güçlü Türkiye için referanduma “evet” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817