DOĞAN, EĞİTİM BİR SEN’İ AĞIRLADI

                                                         

Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Şehrimizin bir anlamda bilim yuvası, ışığı diyebileceğimiz bir müessese de görev yapıyorsunuz.  Üniversitenin şehrimizde olması bizim her açıdan çağın gereklerini hatta çağın ilerisini planlamamızı da aslında kolaylaştırıyor. Ortak çok güzel işler yapıyoruz. Bir çok alanda ortak çalışmalarımız var. Biz de sizlerle birlikte çalışmaktan, mutluyuz. Sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Ortak çalışmalarımız halkımıza, üyelerinize, öğrencilerimize her zaman katkı sağlayacaktır”  dedi.

SİZLERLE ÇALIŞMAK BİZİ HEYECANLANDIRIYOR

Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı da  Başkan Doğan’ın sıcak karşılaması ve ilgisi için teşekkür ederek, “İzmit’i değiştiren, İzmit’i farklı bir noktaya taşıma vizyonuna sahip birisiniz. Sivil toplum örgütlerini önemsiyorsunuz, değer veriyorsunuz. Modern toplumda demokrasinin olmazsa olmaz olduğunu çok iyi biliyorsunuz. İzmit ile üniversiteyi bütünleştirmek anlamında atılması gereken adımlar konusunda desteklerinizi biliyoruz. Bu nedenle sizlerle bir arada olmak bizleri heyecanlandırıyor. Sizlerle birlikte çalışma yapmak bizler için çok önemli” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817