DOĞAN: EĞİTİMİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDAYIZ

Periyodik aralıklarla tüm okulların öğretmenleri ile biraraya geldiklerini ifade eden Başkan Doğan İzmit Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Eğitimin daha güzel yarınların kapısını açacak tek anahtar olduğunu vurgulayan Doğan İzmit Belediyesi’nin okullarda yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. İzmit Belediyesi olarak okullara çok amaçlı salonlar yaptıklarını, eğitimde fırsat eşitliği için SBS kursları düzenlediklerine dikkar çeken Doğan bu ve benzeri pek çok projemiz bu yılda devam edecek. İzmit Belediyesi olarak eğitimin ve eğitimcilerin yanındayız” dedi.

 

Özel Erkul İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Batmaz Başkan Doğan’a eğitime verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817