DOĞAN, EMNİYETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ
  

 

İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş’ın da yer aldığı ziyarete, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ömer Kodal da katıldı. Emniyet teşkilatı ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarının altını çizen Başkan Doğan, “İzmit Belediyesi olarak her zaman emniyetimizin hizmetindeyiz” dedi.

 

HUZURLU BİR ŞEHİRDEYİZ

 

 Emniyet teşkilatı ile uyumlu çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Doğan yaptığı açıklamasında  “Emniyet teşkilatımız bizim her şeyimiz. Başımızı yastığa rahatça koyabiliyorsak bu hem silahlı kuvvetlerimizin hem de emniyetimizin sayesinde oluyor. Sizin ve arkadaşlarınızın çalışmaları sayesinde hem huzurlu hem de sosyal anlamda da güzel işlerin yapıldığı bir şehirdeyiz. Toplum Destekli polisimizin yaptığı sosyal faaliyetler de çok gurur verici ve önemli.

 

POLİSİMİZ GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

 

Biz İzmit Belediyesi olarak her zaman emniyetimizin hizmetindeyiz, daha güvenli, daha mutlu bir toplumun oluşması için elimizden geleni yapıyoruz.  Zaman zaman polisimizin toplum içerisinde ki imajıyla ilgili bir takım farklılıklar olabilir. Özellikle 15 Temmuz’da verilen kahramanlık mücadelesi, o hainlerle verilen mücadelede polisimiz müthiş bir performans gösterdi ve gönüllerde taht kurdu. Şuanda görevi başında olan emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyor, minnetlerimizi sunuyorum. Görevi başında şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyorum” dedi. Başkan Doğan, ziyaretin ardından konuklarına belediye binasını gezdirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817