DOĞAN, FEVZİYE ÇAY BAHÇESİ’NDE
 Başkan Doğan’a incelemelerinde Belediye meclis üyesi Cemil Kanpara ile Belediyenin İşletme ve İştirakler Müdürü Ahmet Emre Ercanlı da eşlik etti.

 

ÖNCELİK, VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

 

Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Doğan,” burada her gün çok sayıda vatandaşımız çay içip dinleniyor. Bizim de görevimiz vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti sağlamaktır. Bir süre önce çay bahçesini yenileme çalışması başlattık. Masa ve sandalyeler değiştirildi. Çalışmalar yakında tamamlanacak. Bizim asıl amacımız, para kazanmak değil halkımızı memnun edecek hizmeti sunmaktır. Vatandaşımız, buraya gelip  memnun ayrılıyorsa bizim için bu her şeyden önemlidir” dedi.

 

KAPALI KULLANIM ALANI GENİŞLEDİ

 

Fevziye Çay Bahçesindeki çalışmada, açılır kapanır pergole sistemi ile serin ve yağışlı havalarda oturma alanı daha da genişlemiş oldu. Özellikle kış aylarında vatandaşlar sıcak bir ortamda çay bahçesinde oturup dinlenme imkanı bulacaklar. Güler yüzlü hizmetin ön planda olduğu çay bahçesinde fiyatlarında benzer yerlere göre ekonomik olduğu öğrenildi. Vatandaşlar da  Başkan Doğan’a yapılan hizmetler için teşekkür ettiler. Doğan, çay bahçesinde görevli personelle de görüş alış verişinde bulundu

 

 

FİYAT LİSTESİ

 

ÜRÜNLER

FİYAT

SU

1,00 TL

ÇAY

1,00 TL

NESCAFE

2,50 TL

TÜRK KAHVESİ

3,00 TL

SAHLEP

3,50 TL

MEŞRUBAT

1,50 TL

SODA

1,00 TL

MEYVELİ SODA

1,25 TL

AYRAN

2,00 TL

LİMONATA

2,00 TL

DONDURMA

2,00 TL

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817