DOĞAN, HER ZAMAN MUHTARLARIN YANINDA
 Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat  Yoldaş ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonunda tekrar muhtarlar dernek başkanlığına seçilen Yoldaş” Belediye Başkanımız her zaman bize destek oluyor. Ne zaman başımız sıkışsa imdadımıza hemen yetişiyor.  Bizlere yer tahsisinden tutun da, elektrik ve suyumuzun ödenmesi, kırtasiye yardımını hep başkanımız sayesinde karşılıyoruz. Mahallelerimizdeki sorunları iletip çözüm bularak yalnız olmadığımızı hissettiren Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

 

AYNI TAKIMIN OYUNCULARI

 

İzmit Belediye Başkanı Doğan da “hepimiz aynı  gaye içinde çalışıyoruz. Birlik beraberlik içinde olmamız hizmetlerin daha da  verimli olmasını sağlıyor. Muhtarlar bizim baş tacımızdır. Bizler aynı takımın oyuncularıyız. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çok daha güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817