DOĞAN, İŞÇİLERİMİZİN ALIN TERİ BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ
 Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. İzmit Belediyesi’nde yetkili  olan Genel-İş Sendikası’nın Başkan Doğan’a yaptığı ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta  yapılan genel kurul sonunda tekrar Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı’na seçilen Vedat Küçük, “ 5 yıldır zevkle görev yaptığımız Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istedik.

 

İZMİT BELEDİYESİ’NDE HUZUR VAR

 

Kocaeli’nde en huzurlu, her anlamda mutlu bir aile tablosu içerisinde desteklerini esirgemeyen başkanımıza tüm işçi arkadaşlarımın, sendikamızın ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Kocaeli’nin merkezi olan, herkesin gözünün kulağının burada olduğu, nüfus olarak birçok ilden daha fazla nüfusa sahip şehrimizde görev yapmak zordur. Ama Belediyemiz İzmit ilçe standartlarında değil her zaman Türkiye ve dünya standartlarında hizmetler üreterek öncü çalışmalarıyla ismini duyurmuştur. Başarılı çalışmalarınızın devamın diliyoruz. İzmit Belediyesi çalışanları en huzurlu dönemini yaşamaktadır. Belediye Başkanımız sayesinde alacaklarımız gününde hatta gününden önce ödenmektedir” şeklinde konuştu.

 

HEM İŞÇİNİN HEM BELEDİYENİ FAYDASI DÜŞÜNÜLDÜ

 

İzmit Belediye Başkanı Doğan da konuşmasında “son derece uyun içerisinde işçilerin refahı, çalışma koşulları, mali durumları ve özlük hakları konusunda sendikamız ile uyumlu bir süreç yürütmekteyiz. Yaptığımız çalışmalarda hem belediyemizin hem de işçimizin faydasını düşündük, örnek bir işçi ve işveren dişlisi oluşturduk. Her zaman işçilerimizin alın terini birinci önceliğimiz olarak gördük. Gerek taşeron işçimizi, gerek işçimizi gerekse memurumuzu alın teri konusunda hiçbir zaman bir gecikmeye bir mağduriyete uğratmadık.  Ama tabi ki şartlar gereği işçilerimizin daha fazlası için beklentileri olabilir. Vermeye gayret ediyoruz” dedi.

 

VEREBİLECEKLERİMİZİ VAAD EDİYORUZ

 

Verebileceklerini vaat ettiklerini ve vadettiklerini verdiklerini belirten Doğan “İzmit Belediyesi’nin bugüne kadar kadrolu işçisiyle bu anlamda bir sorunu olmadı, olmayacakta. Yöneticilerimizde bunun bilincinde yönetim gösteriyor. Süreç içerisinde ufak tefek beklentiler olabiliyor, bu beklentilerde normaldir.

 

İDDİA EDİYORUM, TAŞERONA EN FAZLA DEĞERİ BİZ VERİYORUZ

 

İddia ediyorum; taşeron işçiler konusunda da hiçbir belediyenin göstermediği titizliği gösteriyoruz. Ben görevi devraldığımda temizlik işçilerimiz asgari ücretten çalışıyorlardı ve maaşlarını da çoğu zaman gecikmeli olarak alıyorlardı. Bizim dönemimizde ücretlerin ödenmesi konusunda hiçbir sıkıntı olmamaktadır. İşçilerimize minnettarız. En zor şartlarda şehrimize hizmet ediyorlar. İşçilerimizi huzurlu tutup mali dengeleri de korumak önemli bir özelliktir. Biz bunu başardık “ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817