DOĞAN “ İZMİTLİLERE YALAN SÖYLEMEDİM, SÖYLEMEM”

BİRBİRİMİZİ BİLİRİZ

 

Nevzat Çıtak’a iş yerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Doğan İzmit genelinde hizmet veren tüm esnaflarla iyi ve yakın ilişkiler içerisinde olduklarını ifade etti. Görev süresi boyunca esnafın yanında olduğunu söyleyen Doğan “ hizmetlerimizle mahallelerimize, şehrimize ticari bir hareketlilik kazandık. Esnafımızın sorunlarına her zaman duyarlı olduk, çözüm odaklı yaklaştık. Biz esnafımızı esnafımız bizi iyi bilir. Her zaman birbirimizin destekçisi olduk” dedi.

 

YÜZÜM KIZARIR

 

Açılış sırasında vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Doğan’ı çocuklarda bir an olsun yalnız bırakmadı. Bisiklet dağıtımları için Doğan’a teşekkür eden çocuklar bisiklet dağıtımlarının yapılmayacağı söylentisini duyduklarını ifade edince Başkan Doğan bu söylentilerin asılsız olduğunu ifade ederek “ ben görev sürem boyunca yapamayacağım hiçbir şey için hiç kimseye söz vermedim. Yapacağım dediğim her şeyi de yaptım. Bu konuda içiniz rahat olsun. Bisiklet dağıtımlarımız devam ediyor. Ben İzmit halkına asla yalan söylemedim. Yalan söylersem yüzüm kızarır. Bunun hesabını ne kendime, ne Allah’a veremem. Her zaman doğru yolda olduk, Allah bundan sonrada şaşırtmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817