DOĞAN, KAR DENETİMİNDE
 Belediyenin Başkan Yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte karla mücadele çalışmalarını yakından takip eden Başkan Doğan”  son yılların en etkili kar yağışıyla karşı karşıyayız. Bütün ülkeyi etkisi altına alan kar yağışı kentimizi de olumsuz yönde etkiliyor.

 

100 ARAÇ, 200 PERSONEL

 

Fen İşleri, Temizlik İşleri ve  Park Bahçeler Müdürlüklerimiz başta olmak üzere belediyemizin 100’e yakın aracı ve 200 den fazla personeli 24 saat boyunca 2 vardiya halinde çalışmalarını sürdürüyor.  Özellikle ulaşım araçlarının güzergâhlarını açık tutup vatandaşlarımızın evlerine ve işlerine sorunsuz şekilde gidip gelmelerini sağlama çabası içindeyiz. Merdivenleri, üst geçitleri tuzlama çalışmaları,  kaldırım temizliği, cami önü temizliği yine öncelikle yürüttüğümüz çalışmalar. Çöp toplama araçlarımız da yoğun kar yağışına rağmen çöp toplama işlemlerini aralıksız sürdürmektedir. Bu konuda arkadaşlardan,  vatandaşların kötü hava şartlarından en az şekilde etkilenmeleri yönünde ne gerekirse yapmaları konusunda gerekli bilgilendirmeleri yaptım” dedi.  Başkan Doğan, denetimler sırasında vatandaşlarla sohbet ederek, karın güzelliklerinin de tadını çıkarmalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817