banner2752
banner2750
banner2776

DOĞAN, KAZANAN ÜLKEMİZ OLDU

Seçimde alınan sonucun milletin zaferi olduğunu belirten Başkan Doğan “ biz AK Parti olarak her zaman halkımıza güvendik ve onların ferasetine, olayları detayıyla takip ettiğine inandık. Biz işimizi yaptık, çok çalıştık Çünkü bu seçim bir kişi ve parti seçiminin ötesinde bir ülkenin, milletin kaderini çizecek bir seçimiydi. Ülkemizin gelişmesini, yükselişini istemeyenler içteki ve dıştaki bütün güçlerini kullandılar.

BEKLEDİĞİMİZ SONUÇ

Kocaeli’de, İzmit’te bizim beklediğimiz çizgide oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızla ülkemiz daha güçlü şekilde çok daha ileriye yükselecek” şeklinde konuştu.

Görev süresi boyunda İzmit Belediyesi’nin herkesin belediyesi, kendisinin de herkesin belediye Başkanı olduğunu vurgulayan Doğan “belediye başkanlığım sürecinde diğer siyasi partili arkadaşlarımızı kendi kardeşimiz olarak gördüm. Çünkü biz herkesin belediyesi ve belediye başkanıyız. Hizmetlerimizde tamamen hak hukuk adalet ve eşitlik prensipleriyle çalıştık. Ama seçimler söz konusu olduğunda, ülkemizin, milletimizin, bayrağımızın kaderi söz konusu olduğunda Nevzat Doğan olarak her zaman tarafımı keskin olarak belli eden biriyim.

AYAK BASMADIK YER, SIKMADIK EL BIRAKMADIK

Benim tarafım milletimin, ülkemin, İslam’ın tarafı dedim ve yola çıktım. Alnımın terini bu uğurda akıttım. Bize verilen görev yerinde, ayak basmadık yer, çalmadık kapı, sözlenmedik söz, sıkmadık el kalmaması için gayret ettik. Sokak sokak, mahalle mahalle sabahlara kadar il, ilçe teşkilatlarımızla, milletvekili adaylarımızla ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla çok güzel bir birliktelik ve uyum içerisinde çalıştık.

MÜCADELE HAKKIN BATILLA OLAN MÜCADELESİYDİ

Son gece ben çok rahat uyudum. Çünkü üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. Milletimizin bunu göreceğine, hakkın bunu takdir edeceğine inancım sonsuzdu. Çünkü bu mücadele hakkın batılla olan mücadelesiydi. Kazanan Türk milleti, gençlerimiz ve dünya mazlumları olmuştur.

BU ÜLKE İÇİN GEREKİRSE ÖLÜRÜZ

Bu mücadelede ben de bir asker, bir neferdim. Nasıl ki, Afrin’de, Fırat Kalkanında, Çanakkale’de Kurtuluş Savası’nda Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde bu ülkenin askerleri cephede silahla ülkesinin geleceğini korumaya çalıştıysa bende siyasi cephede mücadelemi verdim. Ülkemizin geleceğiyle ilgili bir siyasi nefer olarak sesim kısılana dek pazarda da sokakta da bağırdım. Partimizin kurucularından biri olarak, bu ülkenin, bu bayrağın sevdalısı olarak benim sorumluluğum çok fazlaydı. Bu topraklarda doğmuş büyümüş ve bu günlere gelmiş biri olarak değil pazarlarda, sokaklarda bağırmak, alnımızın terini akıtmak, bu ülke için gerekirse ölürüz. İzmit, Kocaeli, tüm Türkiye geleceklerine sahip çıkmıştır. Yeni sistemimiz ve Başkanımız ülkemize, tüm dünya mazlumlarına hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680