DOĞAN, KOCAELİ ŞAMPİYONLUKLAR GÖRECEK
 Bu sezon bayanlar basketbol 1. liginde mücadele edecek olan İzmit Belediyespor Bayan Basketbol takımıyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Doğan” İzmit Belediyesi olarak sporcu dostu bir belediyeyiz. Belediye Başkanı olarak, gerçekten hem sporu hem de sporcuları seven biriyim. Gencimizin, yaşlımızın, her yaştaki  insanımızın yaşına uygun sporları yapmasını sağlayacak imkanlar sağalıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri  bu konuda ciddi yatırımlar içinde olduk.

 

HİÇ KONUŞULMAYAN SPOR DALLARINI GÜNDEME GETİRDİK

 

Kocaeli’nde hiç konuşulmayan bazı sporları gündeme getiren biz olduk. Kablolu su kayağı, satranç, bisiklet gibi spor dalları sayemizde hatırlanır oldu. Basketbolda bir dönem şehrimiz de oldukça popülerdir. Maalesef son yıllarda basketbol ile ilgili faaliyetler göz ardı edilmişti. İzmit Belediyesi olarak yaklaşık 3 yıldan beri yaptığımız çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Geçen yıl belli bir aşamaya geldik. Daha sonra başka bir kulübün hakkını  devralarak bir üst ligde mücadele etmeye hak kazandık.

 

İZMİT’İN, KOCAELİ’NİN TÜRKİYE’NİN TAKIMI

 

İzmit Belediye Bayan Basketbol takımı aslında Kocaeli’nin Türkiye’nin bir takımıdır. Bu sene 1.ligde mücadele edecek olmamız çok önemli. Hiçbir spor alanında ilimizi 1.ligde temsil eden bir takımımız yok. İnşallah ileride bu olacak. Futbolda da diğer alanda da bunun olacağına yürekten inanıyorum. Bugün İzmit Belediyespor Bayan Basketbol takımı ilimizi Türkiye’de başarıyla temsil edecektir.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

 

Hedef şampiyonluk. İyi bir takımımız var. Teknik ekibimiz, yönetimimiz iyi. Biz iyi bir ekibiz. Sporcularımıza hep güvenen biri olarak bu senede iyi işler yapacaklarına, başarılı olacaklarına  inanıyorum. Şahsım ve ilimiz adına kendilerine  başarılar diliyorum. Allah, sakatlığı olmayan güzel karşılaşmalar nasip etsin. İlimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Hedef süper ligdir.

 

3 BÜYÜKLERİ İZMİT’TE İZLEMEK İSTİYORUZ

 

3 büyüklerin süper ligdeki takımlarını İzmit’te ağırlamak istiyoruz. Burada onlarla karşılaşmak istiyoruz. Kocaeli bu  kapasiteye sahiptir. Futbolda da buna sahip olduğumuza inanıyorum. Bu konuda da en çok mücadele eden biriyim. Bu inancımı hiç kaybetmedim. Futbolda da, basketbolda da, voleybolda da, sporun her alanında Kocaeli’ne hep şampiyonluk yakışır. Kocaeli, İzmit bir çok alanda zaten şampiyon oluyor. Sağlıkta, ekonomik verilerdeki bu şampiyonluğu sporda da yakalamak en büyük arzumuzdur.

 

PARAYI EN İYİ YÖNETEN BELEDİYE

 

İzmit Belediyesi’nin bir özelliği de parayı en iyi yöneten belediyelerden biriyiz. Bizim kuruş ziyan edecek paramız olmadı. Çünkü biz tüyü bitmemiş yetimin hakkını her koşulda koruduk, korumaya devam ediyoruz. İzmit Belediyespor Bayan Basketbol takımının hak satın alınmasında da  bu iş en ekonomik şekilde sonuçlandırılmıştır” dedi.

Başkan Doğan’ın basın toplantısında İzmit Belediyespor Başkanı Erdoğan Şentürk, yönetim kurulu üyeleri ve bayan sporcular da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817