DOĞAN “MAHALLELER DEĞERLENDİ”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan büyük önem verdiği mahalle ziyaretlerini kararlılıkla sürdürüyor. Başkan Doğan son olarak İzmit Belediye Meclis Üyesi Muhammer Biner, 28 Haziran Mahalle Muhtarı Mukadder Mengül, Başkan Yardımcıları Murat Demir ve Mehmet Öztürk, Ak Parti İlçe Yöneticisi Kadir Cansever, Ak Parti 28 Haziran Mahalle Temsilcisi Şenol Gündüz ve daire müdürleri ile birlikte 28 Haziran Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

 

28 HAZİRAN’I KARIŞ KARIŞ GEZDİ

 

İncelemeler sırasında belediye yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Doğan, mahallede gördüğü eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanması için daire müdürlerine talimat verdi.  Mahalleyi sokak sokak gezen Doğan Türbe Bayırı Sokak ile Eski İstanbul Yolu’nda bulanan merdivenlerin yenilenmesi için çalışmaların hemen başlatılmasını söyledi.

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

 

Mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almayı ihmal etmeyen Başkan Doğan “ sizlerin görüşlerine her zaman büyük önem verdik. Mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyoruz. Sizlerin ne yaşadığını yerinde görüyor, sizlerden dinliyoruz. Sizlerin ayağına gelerek eksiklerinizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bu bizim görevimiz. Bizler İzmit’in hizmetkarlarıyız” dedi.

 

HER MAHALLE ŞEHİR MERKEZİ

 

Başkan Doğan, “ 28 Haziran mahallesinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamladık. Yıllardır el değmeyen bölgemize hizmetlerimizi getirdik. Çünkü bizim için tüm mahallelerimiz aynı. Her mahallede şehir merkezindeymiş gibi çalıştık. İzmit değişiyor ve gelişiyor. Artık mahallelerimiz daha değerli. Bekirpaşa bölgemiz bu değişim ve gelişimin en çok yaşandığı bölgelerimizden biri. Bu bölgemiz hızla gelişiyor. Özellikle Cephanelik Bölgesi’nde yapmış olduğumuz çalışmalarla bu bölgelerin değeri hızla arttı” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817