DOĞAN, MİLLİYETÇİLİK LAFLA DEĞİL İCRAATLA OLUR
 Kuaförlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,  Ak Parti  İzmit İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk, İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Tutuş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal da katıldı.

 

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kuaförlük mesleğinin bir sanatkarlık oluğunu ve çok değerli bir görev icra ettiklerini dile getirdi. Belediyenin de faaliyetleri hakkında bilgi veren Doğan, “İzmitimizi yeni bir vizyona hazırlıyoruz. Yaptığımız yatırımlarla kentimiz cazibe kenti haline geldi. Biz, her zaman herkese eşit hizmet verdik ve herkesin belediye başkanı olduk. Herkesin belediye başkanı olarak görev yapıyoruz. Herkesin hakkını hukukunu birinci planda tutarak çalışıyoruz. Belediyede iş yaparken arkadaşlarımdan hakka, hukuka uygun hareket etmemizi söylüyorum. Kişilerin rengine, ırkına bakarak karar almıyoruz. Bu konuda duygusallığa yer yok. Kimseye ayrımcılık yapamayız, yapmamız da mümkün değil. Devlette bütün bireylerine eşit mesafede olur.  Bizim için yaradanım varlığı olması yeterli. Herkese  hitap edecek işler yapmak zorundayız. Sadece belirli kişilere göre iş yapsaydık yerimizde sayardık. İzmit’i yeni bir vizyona hazırlıyoruz. Sanayi kenti kimliği ile İzmit tanındı ve cazibe merkezi haline geldi. Bunun için suyundan, havasından, toprağından çok bedeller ödedik. Eskiden, denize değil ayağımızı sokmak kokudan yanından geçmek bile geçmek mümkün değildi. Son 12-13 yılda yapılanlarla denizimiz deniz oldu, insanlarımız sahillerinde, plajlarında denize hasretlerini gideriyor.

 

TURİZM KENTİ HAYAL DEĞİL

 

Şehrimiz yeni bir hedefe koşuyor. O da  turizm kenti hedefidir. Bu hedefe mutlaka ulaşacağız. İzmit mutlaka turizm şehri olacak. Sokaklarında farklı ülkelerden gelenleri göreceğimize yürekten inanıyorum. Aslında bu şehir de bir sağlık turizm var. Sadece yurt içinden değil yurt dışından bile çok sayıda hastalar şehrimizdeki hastanelerde tedavi görüyor. Sağlık turizmi başladı. Tarih, kültür doğa turizmine de çalışıyoruz.

 

BU NASIL ATATÜRKÇÜLÜK

 

Daha estetik bir şehir için çalışıyoruz. Sokak iyileştirmeleri büyük bir hızla devam ediyor. Bu konuda da iyi bir noktaya geldik. Bu gelişmeler, şehirdeki ticari hayatı da hareketlendirecek. Bundan esnafımız da kazanacak. Yıllarca şehri yönetirken hep Atatürkçüyüz demişler. Fakat Atatürk heykelinin etrafını mezbelelikten kurtarmamışlar. Bu nasıl bir Atatürkçülük. Çağdaşız demişiz, çağdaş ülkelerin yıllarca kullandığı bisiklet için tek bir adım atılmamış. Milliyetçiyiz demişler, milli manevi değerlerimiz ile ilgili tek bir eser yapılmamış.

 

HEPSİ BİZİM ZAMANIMIZDA OLUYOR

 

Yahya Kaptan Anıtı, Sarıkamış Şehitler Anıtı, Kınalı Asker Anıtı, Kore ve Kıbrıs Şehitler Anıtı, Hocalı Şehitler Anıtı, Çerkez Sürgün Anıtı hep bizim tarafımızdan yapıldı. Amacımız, yeni neslin bu değerleri bilmelerini sağlamaktır. Milliyetçilik hem bu değerlere sahip çıkmakla hem de gösterilen hedeflere ulaşmakla olur.

 

 

 

İMF ÖNÜNDE EL PENÇE DURUYORLARDI

 

Milliyetçiyiz diyorlar, ama ülkeyi yönettikleri dönemde İMF kapılarında dilenen bir Türkiye var.  Adamların karşısında iki büklüm durmuşuz, milyarlarca Doları hortumculara kaptırmışlar. Bu nasıl bir milliyetçilik. Bugün ise İMF’ye borç veren bir Türkiye var. Hastanelerde, 15 kişilik koğuşlarda hastalar yatardı. Muayene olmak ayrı ilaç almak ayrı bir dertti. Çocuklara zorunlu olan menenjit aşısını yaptıramayan bir  yönetim vardı. Hastanesine tansiyon aletini gönderemiyorlardı. Hastanelerde yoğun bakım üniteleri yoktu. Erken doğan çocukları İstanbul’a gönderecek küvez bulunamıyordu. O dönem, başında bulunduğu kurumu batıranlar  bu gün kalkmış ülkeyi idare edeceğini söylüyor. Allah korusun bunlar başa gelirlerse Türkiye’yi bugünkü Yunanistan gibi iflas ettirirler. Sakın bunlara fırsat vermeyin. Bu gün helikopter ambulanslar var. Uçağımızı, tankımızı, silahımızı kendimiz yapıyoruz. Otoyollarıyla, Marmarayı ile, asma köprüleriyle, hızlı trenleriyle, dünyada sözü geçen bir Türkiye var.  Ülkemizdeki istikrarın devamından yana olalım” dedi.

Konuşmasında birlik, beraberlik mesajları veren AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Kocaeli’nde yapılan yatırımlara işaret ederek, “Kocaeli Türkiye’nin özeti. Hükümetimizin de desteği ile Kocaeli her geçen gün büyüyüp gelişmektedir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817