Doğan,  “Ortak gayemiz,  ülkemizin geleceği”
 MHP’li yöneticilerin de yer aldığı ziyarette yeni anayasa değişikliğiyle ilgili referandum konuşuldu. Başkan Doğan “gerek 15 Temmuz hain darbe girişiminde, gerekse referandum sürecinde MHP olarak göstermiş olduğunuz tutum ve davranışlarınız için ülkem adına sizlere teşekkür ediyorum.

 

AMACIMIZ ORTAK

 

Herkes kendi siyasi çizgisinde, ülkesine, şehrine hizmet için siyasetinin gereğini yapıyor. Demokrasilerde olması gereken de budur. Hedefimiz, ülkemizin, şehrimizin milletimizin daha iyiye, daha güzele ulaşmasıdır. Farklı yollar düşünebilir, farklı siyasi bakış açıları içerisinde olabiliriz.  Bu da bir zenginliktir. Her ne kadar farklı bakış açıları olsa da, baktığımız noktalar aynıdır.  Ortak gayemiz, ülkemizin, milletimizin, dinimizin, değerlerimizin daha iyi, daha sağlam ellerde olmasıdır.

 

ÜLKENİN GELECEĞİNE SALDIRIYDI

 

Bunu, özellikle 15 Temmuz hain saldırısı döneminde, MHP olarak, sizlerin duruşunuzda net olarak gördük. O dönemde yapılan saldırı sadece bir kesime değil, Türk Milletinin ve Türkiye’nin bekasına yapılan bir saldırıydı ve o saldırıya da topyekün cevap vermek gerekiyordu. Vatanını, milletini, bayrağını seven herkes sokağa çıktı. Bunların içerisinde MHP’li kardeşlerimiz de vardı. Bu duruş için oradaki kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sayın Bahçeli’nin ülkemizin menfaatlerini öne alan uzlaşmacı yaklaşımları da hepimizin sempatisini kazandı.

 

NE KADAR DEMOKRASİ O KADAR ZENGİNLİK

 

Gelişmiş ülkelerin demokratik sistemlerini inceleme fırsatı buldum. Şunu gördüm, ne kadar çok demokrasi, o kadar çok zenginliktir. Dünyadaki yükselen değer bu. Şimdi yeni anayasa ve başkanlık sistemiyle yasama, yürütme ve yargının kontrol ve denge sistemlerinin daha oturacağını düşünüyoruz. Bunu ülkemizin daha güçlü olması için istiyoruz. Yeni sistem, yarınlarda ülkemizin daha emin ve güçlü ellerde olmasını sağlayacaktır. Bu süreçteki inancınız ve destekleriniz ile farklı bakış açılarından aynı hedefe baktığımızı herkese gösterdiniz. Ülkem adına teşekkür ediyorum. Türk Milleti bin yıllardır bunların etrafında birleşerek var olmuştur. Bu birlik ve beraberliğimiz olmasaydı bizi çoktan yok etmişlerdi.  Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece milletimizin önü açıktır” dedi.  

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de  Başkan Doğan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek” Referandumdan önce planlanmış olan bu program, kamuoyunun nabzını, STK’ların nabzını tutmak anlamında bizim için de önem arz ediyor.  Biz vatanımızın, milletimizin geleceği için doğru olan her şeye varız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817