DOĞAN “ PAŞA ŞAHLANACAK”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmet veren Zincirlikuyu Camii Kuran Kursu’nu ziyaret etti. İbadethanelerin düzenli aralıklarla temizlenmesi çalışmasının örnek bir şekilde devam ettiği bilgisini veren Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin camilerin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi çalışmalarına ve kuran kurslarına da destek olduğu bilgisini verdi.

 

MANEVİ DUYGULAR ÖNEMLİ

 

Zincirlikuyu Camii Kız Kuran Kursu hocaları Ayşe Nurdan Karaçoban ve Gülizar Saraçoğlu’nun yanısıra kursiyerler tarafından da ilgi ile karşılanan Başkan Doğan “manevi değerlere sahip olan insanlar dünyaya bambaşka bir gözle bakarlar. Bilime verdiğimiz önemi dini değerlerimize de vermeliyiz. Dini inançlara sahip olmak ve gerekliliklerini yerine getirmek maneviyatımızı güçlendirir. Manevi duygularımız bize adaletli olmayı, insanlara eşit davranmayı ve saygılı olmayı söyler” dedi.

 

ADALETTEN ŞAŞMADIM

 

Manevi duyguları güçlü olan insanların iş ve sosyal hayatlarında da bu duygulara uygun hareket ettiğini ifade eden Doğan hiçbir zaman adaletten, eşitlikten, dürüstlükten vazgeçmedim. Makam değil, hizmet peşinde oldum. Halka hizmeti, Hakka hizmet olarak gördüm. Bu mevkiler gelip geçici. Önemli olan güzel işler yapmak, fayda sağlamak” diyerek İzmit için çalışmaya devam edeceğini dile getirdi.

 

BÖLGE HİZMETLE TANIŞTI

 

İzmit Belediyesi’nin bölgede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Doğan “ bir mahalleyi diğerinden ayırma zamanı çok geride kaldı. Bu mahallemizi on yıllarca sahipsiz bırakanlara, hizmet etmeyenlere karşın dönemimizde bölgemiz hizmet yönünden şaha kalktı. Bölgenin her köşesine hizmet geldi. Yeni dönemde bu bölge daha da şahlanacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817