DOĞAN, SİZİN SAMİMİYETİNİZ VE ENERJİNİZ BİZE İYİ GELİYOR
 HERKES BİRİNCİ SINIF VATANDAŞ

 

Ziyarette konuşan Doğan “toplumun her kesimini, tüm insanlarımızı hiç ayrım yapmadan seviyoruz. Romanlar olarak sizlere ayrı bir sevgi duyuyoruz.  Cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla toplumumuzda ötekileştirme, ileri itme gibi kavramlar ortadan kalktı. Tam tersine artık herkes birinci sınıf vatandaş, bu ülkenin bu şehrin sahibi, ortağı olduğunu hissetmeye başladı.

 

ŞEHRİMİZİN DEĞERİSİNİZ

 

Özellikle Roman kardeşlerimiz, şehrimizin bir değeri, bir rengi ve bir gücüdür.  Biz bunu tüm samimiyetimizle dile getiriyoruz. Tüm dileğimiz kardeşlerimizin hem ekonomik, hem sosyal açılardan daha fazla refah, daha fazla huzur içerisinde yaşamalarını sağlamaktır. Bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yapılacak çok işimiz var. Federasyon olarak oluşturduğunuz projeleriniz, kültürel etkinlikleriniz bu süreci daha da kolaylaştıracak. Roman kardeşlerimiz geliyorlar, hep temizlik işleri ve park bahçeler bölümüne başvurularda bulunuyorlar. Ben istiyorum ki, artık Roman kardeşlerimizden bir inşaat mühendisi, bir mimar bir şehir plancısı çıksın, gelsin onu mühendis olarak, mimar olarak işe alalım.  Sizlerin başarılı çalışmaları sayesinde inşallah bunları da göreceğiz” şeklinde konuştu.

 

ROMANLAR ARTIK ESKİ OLDUKLARI YERDE DEĞİLLER

 

Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar da konuşmasında “öncelikle Belediye Başkanımızın derneğimize desteklerinden dolayı kendisine teşekkürü  borç biliyoruz. Bundan önce birçok alanda birlikte çalışma yaptık. Şimdilerde Avrupa Birliği kapsamında çalışma yürütüyoruz.

Artık Romanlar eski oldukları yerde değiller.  İstekler ve talepler dünkü gibi değil. Artık roman STKları “bir çocukta sen okut, geleceğe ışık tut” projesi yürütüyor.  Artık kamu kuruluşları Romanlarla ilgili bir çalışma yapmak istiyorsa o ortam kendiliğinden oluşturulabiliyor. Romalarla ilgili kim bir çalışma yapmak isterse artık insanlar bilsin ki , Romanlar bir olmayı öğrendi” diyerek yapmayı planladıkları projeler hakkında Başkan Doğan ile fikir alışverişinde bulundular.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817