DOĞAN VE KORKMAZ KADIN KOLLARI’NIN KONUĞU OLDU
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş haftalık yönetim kurulu toplantısında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ı misafir etti. Yöneticilerin eksiksiz katılım sağladığı toplantıya aynı zamanda kadın kolları mahalle başkanları da yer aldı. Her ay düzenli olarak toplu doğum günü pastasının kesildiği programda aynı zamanda Başkan Doğan, kadın kolları yöneticilerine karanfil dağıtarak Kadınlar Günü’nü kutladı.

‘GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ’

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu söyleyen İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, toplantıda yaptığı konuşmasında Başkan Doğan’ın her zaman kadın kollarına değer verdiğini ve bu değeri hissettirdiğini dile getirdi. Başkan Demirtaş, “Gittiğimiz her yerde sizin projelerinizden bahsediliyor ve sizin sayenizde bizler de gururlanıyoruz. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

‘EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ KADINLARA’

İzmit’te elde edilen başarılarda kadınların rolünün büyük olduğuna dikkat çeken İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, “Sizleri arkamda gördüğüm zaman ayrı bir mutluluk ve güven duyuyorum. Bu dönem birlikte daha güzel işler yapacağız” dedi. Kadın sosyal Yaşam Merkezi ile en büyük yatırımlarının kadınlara olduğunu söyleyen Doğan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

‘KADINLARIMIZ HER ZAMAN ÖZEL VE ÖNEMLİ’

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da yaptığı konuşmasında, tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutlayarak, “Toplumumuzda kadınların ne kadar büyük öneme sahip olduğunu her alanda ve her anlamda kadınlarımıza şükran ve minnet borcumuz olduğunu belirtmek isterim. Kadınlarımız bir gün değil her gün bizim için özel ve önemlidir” dedi. Demirtaş ve ekibinin de anlamlı projelere imza attığını vurgulayarak Korkmaz, çalışmalarında başarılar diledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817