DOĞAN, YILDIZ DEMİR ÇELİK'İ ZİYARET ETTİ

Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız ve Yıldız Demir Çelik Sanayi Genel Müdürü Kemal Kumru tarafından karşılanan Başkan Doğan’a yakında hizmete girecek fabrika hakkında bilgi verildi. İzmit Belediye Başkanı Doğan, yapılan her yatırımın ülkemiz için katma değer ve istihdam demek olduğunu belirterek “ bizim bölgemizde kurulmakta olan Yıldız Demir Çelik fabrikasını ziyaret edip, kurucularından ve  yetkililerden son durumu öğrenelim, yapabileceğimiz bir şey var mı diye konuşalım istedik.

ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Yapılan her türlü yatırım, tabi önce bu bölge için ve şehrimiz için  ve de ülkemiz için çok önemli katma değerdir. Ülkemiz için katma değer oluşturan ve istihdam sağlayan her yatırımdan biz de çok mutlu oluyoruz. Bizim havamıza, suyumuza, denizimize, toprağımıza, herhangi bir olumsuz etki yapmadığı sürece kurulacak bu tür işletmeler ülkemiz için çok önemlidir. Kurulmakta olan bu işletmenin de çevreci bir işletme olduğunu biliyoruz ve  başından beri takip ediyoruz. Şehrimiz adına yatırımcılarımıza biz de teşekkür ediyoruz. İzmit Belediyesi olarak bu yatırımların her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

HAZİRAN’DA ÜRETİME BAŞLAYACAK

Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız da Başkan Doğan ve beraberindekilere ziyaret için teşekkür ederek “ büyüklerimizin, yetkililerimizin destek vermesi bize büyük bir güç veriyor. Yapımına iki yıl önce başladığımız fabrikada Haziran ayında üretime başlamak istiyoruz. Ülkemize faydalı olabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Gayretlerimiz insanlık içindir. Personelimiz için, işçimiz için varız. Biz çevre için varız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817