DOĞAN’A EN DİJİTAL BAŞKAN ÖDÜLÜ


 

Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a yılın en dijital belediye başkanı ödülü verildi.

Teknolojinin gelişip ilerlemesiyle birlikte pazarlama konusunun dijital alana kaymaya bağladığı günümüzde KOBİ ve küçük işletmeler için hazırlanan ulusal dijital dönüşüm zirvesine Başkan Doğan’ın yanı sıra  Hepsiburada.com, Google, Sahibinden.com, AdresGezgini gibi bilişim dünyasının önemli firmalarının temsilcileri konuşmacı olarak katıldı. 

 

ÇAĞIMIZ BİLGİ VE DİJİTAL ÇAĞI

 

Zirvenin açılışında konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “çağımız bilgi ve dijital bir çağ. Uygarlıklar mücadelesi dijital sistemleri en iyi kullananları ileriye götürüyor. Zamanı en iyi kullanan işi göğüslüyor. Dijital sistemler zamanı en iyi kullanan sistemler. Bir tık ile yüzbinlerce yere ulaşabiliyor, bilgi edinebiliyorsunuz. Türk olarak devletler yarışında dijitalleşmeyi çok önemsemek zorunda. Atalarımız kendi dönemlerinin teknolojilerini en iyi kullandıkları için büyük devletleri yönetmişlerdir. Bizlerde atalarımıza layık olmalıyız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, yaptığı konuşmalarda bilim, fen ve teknolojinin önemine vurgu yapmıştır.

 

GENÇLER ÇOK İYİ

 

Yeni nesil teknolojinin takibi kullanımı konusunda çok iyi. Bu konuda bizler gençlerle yarışamayız. Gençlerimizle gurur duyuyorum. Türkiye’nin yer altında çok büyük servetleri yok. Ama yer üstünde çok büyük servetleri, zenginlikleri var. Gençlerimiz, en büyük servetimiz ve zenginliğimiz. İzmit Belediyesi genç dostu bir belediyedir. Ticaret çok yönlü olmayı gerektiriyor.  Özellikle dijital sistem üzerinde faaliyet gösterirken riskleri de göz önüne almak gerekiyor. Burada gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile genç kardeşlerimiz çok faydalı bilgiler elde edeceklerdir” dedi.  

Dijital pazarlamanın püf noktalarının anlatıldığı zirvede Kilit Fikir Reklam Ajansı Genel Müdürü Yunus Akyürek, Google Partners Türkiye Pazarlama Danışmanı ve Eğitmeni Özgür Deniz Aydın, AdressGezgini DAS Takımı Yöneticisi Ayça Erdoğan İzol, Sahibinden.com Doğal Reklam Kanal Yöneticisi Gülşah Gezer, ME Consultancy Dijital Dönüşüm Danışmanı Murat Erdör, Hepsiburda.com Satış Müdürü Ziya Kızıltan da konuyla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817