DOĞAN’DA KOCAELİSPORLU FUTBOLCULARA 100 BİN LİRA PRİM

 

Yeşil-siyahlı futbolcuların Altay’ı yenerek 2.lige çıkacağına inandığını söyleyen Başkan Doğan” yıllardır Kocaelispor’un gerçek yerinin süper lig olduğunu söylüyorum. Çünkü bu kent, bu şehir bunu fazlasıyla hakkediyor. Kocaelispor’a  en zor döneminde hep sahip çıkıp destek olmaya çalıştık. Takımıza zor dönemlerinde gerek tesis imkanı, gerek malzeme, gerekse prim desteği sağladık.

 

KOCAELİPOR MARKADIR

 

Kocaelispor bu kentin bir markasıdır. Herkesin kulübe sahip çıkması gerektiğini her zaman olduğu gibi yine söylüyorum. Önümüzde çok önemli bir maç var. Bu maçı kazanacağımıza inancım sonsuz. Ben de maçta tribünde yerimi alıp takımımızı gönülden destekleyeceğim. Futbolculara Altay’ı yenmeleri halinde 100 bin lira prim de vereceğimi vadediyorum. Şehrin ileri gelenlerin de takıma maddi ve manevi destek olmalarını beliyorum” şeklinde konuştu.

Bu arada Pazar akşamı saat 19.00 da oynanacak Kocaelispor- Altay maçının Belsa önündeki dev ekrandan yayınlanacağı da açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817