DOĞAN’DAN ESNAFLARA ADA TURU
 Esnaf Dostu Belediye Başkanı olarak esnaflara yönelik sayısız proje üreten ve onların sorunlarını çözmek amacıyla ilk defa Esnaf Masasını kuran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın esnaflara yönelik hizmetleri devam ediyor


Başkan Doğan, İzmit esnafına bayram öncesi üç günlük serbestlik tanıyıp çarşı piyasasına hareketlilik kazandırırken, bayram sonrası da Esnaf Odalarına üye olan esnafları eşleri ile birlikte Büyükada’ya götürdü. Vapur ile gerçekleştirilen Ada turuna yaklaşık 500 kişi katıldı. İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen gezide misafirlere Belediyenin Esnaf Masası Sorumlusu Adnan Metin eşlik etti. 

 

STRES ATTILAR

 

Sabah Saat 08.30 da Atatürk Gemisi ile İzmit’ten hareket eden esnaf ve yakınları gün boyu Büyükada’da gönüllerince eğlenip stres atma imkanı buldu. Büyükada’nın tarihi ve turistik yerlerini gezen, Dilburnu mesire alanında piknik yapan grup, adanın simgesi olan fayton turu da yaptıktan sonra akşam saatlerinde tekrar İzmit’e döndüler.   

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Tura katılanlar arasında yer alan Bakkallar Odası Başkanı Bayram Kütük ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, gezi dolayısı ile İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817