DOĞAN’DAN POLİS ÇOCUKLARINA BİSİKLETLİ MORAL
 Çocuklara ve ailelere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla planlanan organizasyonla 45 Özel Harekat Polisinin çocuğuna bisikletlerini Başkan Doğan teslim etti.  Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen bisiklet teslim törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ziynettin Sağlam, Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Cemil Kanpara,  Ersin Alparslan, Haluk Akgün, polis eşleri ve çocukları katıldı.

 

ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜNÜZ

 

Sudenaz Akın’ın polis çocuklarının duygularını anlattığı şiirinin ardından konuşan Özel Harekât Şube Müdürü Rıfat Dölcü “ halkımızın gözünde kahraman olarak görülsek te asıl kahramanlar bize destek sağlayan ailelerimiz, eşlerimizdir.  Bu süreçte eşlerimiz günümüzün Nene Hatunlarıdır. Böyle bir ortamda, babalarının yokluğunda çocuklarımızın yüzlerini güldüren Belediye Başkanımıza bu ince düşünceleri için teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

 

BİZİM SESSİZ KAHRAMANLARIMIZ VAR

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da yaptığı konuşmada “ bugün burada rahatlık içerisinde özgürce konuşabiliyorsak, al bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa, ezanlarımız özgürce okunabiliyorsa, rahat nefes alabiliyorsak bu ortamı sağlayanlarımız var. Allah’a binlerce şükürler olsun, bu söylediklerimizin bir tanesine sahip olmak için çırpınan ülkeler, insanlar var. Gerek Güneydoğu’da gereke ülkemizin dört bir noktasında kendini sessiz sedasız siper eden kahramanlarımız var, Özel Harekâtçılarımız, polislerimiz, Mehmetçiklerimiz var.

 

ÖNLERİNE ÇIKANLARI SİLİP SÜPÜRÜYORLAR

 

Yaklaşık üç ay önce Diyarbakır’ın Sur ilçesine gittiğim de sokaklarda dolaşırken sizlerin eşlerinizin, kardeşlerinizin oradaki mücadelelerini canlı canlı gördüm. Onlarla konuştuk, sohbet ettik, dertleştik, sarıldık. Yüreklerinde tabi ki eşleri, evlatları, aileleri var. Ama onun da üzerinde bayrak var, vatan var, ezan var. Bu duygu ve inançla önlerine çıkanları silip süpürüyorlar.

 

KARŞIMIZDA KİMSE DURAMADI DURAMAYACAKTA

 

Tarihte Malazgirt’te Mohaç’ta, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda da milletimizin karşısında kimse duramadı. Bugünde onların piyonları başka başka isimlerle yine karşımızdalar, yine olacaklar. Ama yarında bugün olduğu gibi kahramanlarımız olacak. Onların bu kahramanlıkları Allah’ın katında farklı bir değerde. Bizlerinde gönlünde ayrı bir değerdeler ve olmalılar da.

 

VATAN, BAYRAK, EZAN SEVGİSİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE

 

Bizim için mücadele eden kahramanlarımızın arkasında birde görünmez kahramanalar var. İşte o görünmez kahramanlar sizlersiniz, polislerimizin, askerlerimizin ailelerisiniz. Günlerce aylarca hem duygusal yokluk, korku ve endişe içerisinde yaşıyorsunuz. Ama bayrak ezan ve vatan sevgisi tıpkı kahramanlarımızın olduğu gibi ailelerimizin kalbinde de üst düzeyde olduğu için bu duruma katlanabiliyorsunuz.

 

 

BİZDE POLİS, ASKER, MEHMETÇİK DEYİNCE AKAN SULAR DURUR

 

Biz Türk milleti olarak, size minnettarız.  Bu sembolik hediyelere sizlerin ihtiyacınız olduğu için değil, bir nebzede olsa sizlere moral vermek vefa borcumuzu ödemek için yapıyoruz. Allah’a çok şükür ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemiz bir başka güçleniyor. Artık her şeyimiz var ama hepsinden de önemlisi yüreğimiz var. Vatan, millet uğruna şehit düşen kahramanlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz, verdikleri mücadelede gazi olanlara Allahtan şifa diliyoruz. Yine şuanda vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için mücadele eden karamanlarımızın da Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah kılıçlarını keskin etsin, Allah onları korusun. Bizde polis, asker, Mehmetçik dendiği zaman bizim için akan sular durur. İmkânlarımız doğrultusunda onlara destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817