DOĞAN’DAN VALİ GÜZELOĞLUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 İzmit Belediye Başkanı Doktor Nevzat Doğan, Kocaeli Valiliği görevine atanan Hasan Basri Güzeloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Doğan’a Belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Ziyaret öncesi açıklama yapan Başkan Doğan, “ biliyorsunuz ki valiler, şehrin en üst mülki amirleridir. Onların iyi yönetim gayretleri, çabaları şehrin hem günlük yaşamını hem de gelecekteki yaşamını çok önemli ölçüde etkiler. Ziyaretimiz esnasında kendisine yeni İzmit vizyonumuzu ifade edeceğiz. Yeni Türkiye yolunda yapılan çalışmalara biz de yeni İzmit için son 5 yılda yapmış olduğumuz hazırlıklarımızdan bahsedeceğiz.

 

UYUMLU BİR KENT

 

 Gerçekten muhalefetiyle iktidarıyla bu şehirde iyi bir uyum var. Siyaset belli bir seviyede yapılıyor. Hizmetler büyük bir gayret ve istekle yapılıyor. Birçok alanda da Türkiye’ye örnek projeler yapılıyor. Zannediyorum Valimiz şehrimizi hem sosyal, hem ekonomik hem de siyasi anlamda bilen bir valimiz. Geçtiğimiz dönelerde yaptığı çalışmalarla ilgili kendisiyle ilgili olumlu şeyler duyduk. Umut ediyorum ki şehrimizde yaptığı çalışmalarla bu başarılarını artırarak devam ettirir.

İnşallah kendisinin görevinde bulunduğu süre içerisinde,  bizlerde bu görevde bulunduğumuz süre içerisinde Kocaeli’mize dolayısıyla ülkemize hayırlı faydalı işler yapacağız. Ziyaretimiz esnasında dile getireceğim bazı konular olacaktır. Özellikle yanlış parklar, trafikteki yanlış kuralsız uygulamalarda ilgili trafik polisinin trafik şubenin ve emniyetin daha fazla yer alması. Bu konuda Belediyemizin hiçbir yetkisi yoktur. Vatandaşlarımızın bu konudaki mağduriyetleri karşısında çaresiz kalıyoruz.

 

TÜRKİYE’YE ÖRNEK ÇALIŞMA

 

İkinci vurgulayacağımız nokta özellikle şehrimizdeki bonzai ve benzeri uyuşturucu maddelere karşı belediye olarak kıyasıya mücadele verdiğimizi bildirmektir. Bu dönemin hemen başında belediyemizin ilk meclisinde biz bir komisyon kurulmasına karar verdik. Bu komisyonda bonzai ve uyuşturucu maddelerine yönelik bir çalışma yaptık. Bu çalışmanın raporlarına göre de şimdi yeni bir çalışmanın startını verdik. Biliyorum ki hükümette bu çalışmaları başlattı. Bizler bu savaşta çok hazırlıklıyız. Belki de Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmayı yapıyoruz. Bu anlamda şehrimizin özellikle hassas bölgeleriyle ilgili bilgileri valimize ifade edeceğiz.

 

BACASINDA DUMANI OLAN SANAYİ İSTEMİYORUZ

 

 Son olarak İzmit’imizde bacasında dumanı olan bir sanayi istemiyoruz. Bu konuda çok açık ve netiz. Özellikle ağır sanayiyle ilgili açık ve net bir şekilde İzmit’imizde böyle bir fabrika istemiyoruz. Çocuk Doktoru Belediye Başkanı olarak bunu net bir şekilde söylüyorum,  tıpkı geçmişte liman ve yeni çöp fabrikalarının kurulması konularında ve buna benzer çevreye yeni yükler getirecek girişimlerde bulunulduğumuz gibi düşüncelerimizi belirtiyoruz. Kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni görevinde çok başarılı olacağına gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817