DR.DOĞAN HASTALARI YALNIZ BIRAKMIYOR
Başkan Doğan son olarak Hacı Hızır Mahallesi Korniş Caddesi No:127 de oturan hasta Enis Demirkan ve eşi Gülcan Demirkan’nı ziyaret etti. Ziyaretinde Doğan’a r mahalle muhtarı Hüseyin Kılıç da eşlik etti. Hasta Enis Demirkıran’a geçmiş olsun dileklerini ileten Dr.Doğan “ Allah şifa verendir, kulunu iyi edendir. Sen moralini bozma, dua et ve iyileşmeyi iste. Doktorların tavsiyelerine harfiyen uy. O zaman çok kısa bir sürede eski sağlığına kavuşursun” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ilçede yaşayan vatandaşlarla her zaman bir arada olduklarını belirterek ‘vatandaşlarımızın acısına ve sevincine ortak olmaya çalışıyoruz. Özellikle yaşlı ve hasta ailelerimizi ziyaret etmeye öncelik veriyoruz. İzmit olarak biz büyük bir aileyiz, birbirimizi yalnız bırakmayız’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817