DURUL VE BÜYÜKYILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Durul ve Büyükyılmaz ailesinin katıldığı ve az sayıda davetlinin yer aldığı nikah töreni, pandemi nedeniyle az sayıda katılımla Dolphin Nikah Salonu’nda 2 Şubat Salı günü yapıldı. Davet sınırlı olmasına rağmen iki ailenin yakınları salonda yer alarak gençlerin bu mutluluğuna katıldılar.

Durul ve Büyükyılmaz ailesi gerçekleşen nikahtan sonra genç çifti kutlayarak mutluluklarına ortak oldular. Nikahtan sonra genç çift Abant’ta bir hafta tatil yaparak tekrar çalışma hayatına döndüler. Recep Durul, pandemi nedeniyle sıkıntılı olan davette kurallara uyulması ve davetlilerin rahat olması için yoğun çaba harcadı ve günün sonunda da kızını ve oğlunu tatile uğurlayarak zor bir günü bitirdi.

Mutlulukları yüzlerinden okunan Anıl Büyükyılmaz milli tenisçi ve Durulsan şirketine bağlı olan İzmit Tenis Akademilerinde hocalık ve yöneticilik yapıyor. İç Mimar olan İrem Durul Büyükyılmaz şirkette görev yapıyor ve yeni iş alanları için hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817