Eğitimci başkana ziyaret
 Eski bir eğitimci olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ziyaret etti. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ı bu anlamlı günde ziyaret eden Kent Konseyi yöneticileri tüm öğretmenler adına başkanın öğretmenler gününü kutladılar.

 

Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurdane Erişti ile meclis üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ı makamında ziyaret edip öğretmenler gününü kutladılar. Başkan Karabalık’ın gününü kutlayan konsey üyeleri çalışmaları hakkında da başkanı bilgilendirme imkanı buldular. Konsey üyesi emekli öğretmen Nafiye Aydoğan’ı da kutlayan Başkan Karabalık, meclis üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, cehaletin yenilmesi gereken en büyük düşman olduğunu ve bunu da öğretmenlerle birlikte gerçekleştirileceğini hatırlattı. Ziyaret içilen çaylar eşliğinde sohbet ile sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817