Eğitimcilerden Başkan Alemdar’a teşekkür
  

19 Mayıs Lisesi’nden ziyaret

İlçe genelinde bugüne kadar okullara yaptığı katkılarla başta öğrenciler olmak üzere eğitim camiasının sevgisini kazanan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı 19 Mayıs Lisesi Okul Aile Birliği ve okul idarecileri ziyaret etti. 19 Mayıs Lisesi Müdürü Hakan Zaman, müdür başyardımcısı Fatih Yeşilbaş, Okul Aile Birliği Başkanı Figen Günday ve başkan yardımcısı Kadriye Koca’nın gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Alemdar’a, eğitim camiasına yönelik yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi.

 

“Her zaman yanımızda oluyor”

Başkan Alemdar’a eğitime yönelik yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür eden 19 Mayıs Lisesi Müdürü Hakan Zaman, Derince ilçesinin eğitim alanında çok şanslı olduğunu belirterek “Başkanımız, okulumuza yönelik her talebimize olumlu yaklaşıyor, bizlerin yanında oluyor. Kendisine okulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar da eğitime yönelik çalışmaları kendi esas görevleri gibi gördüklerini ve bu noktada ellerinden gelen bütün gayret ve katkıyı yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817