EKZOS PATLATTI, POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ
 Polisi alarma geçiren ve vatandaşları endişelendiren otomobil, ilk olarak Atatürk Anadolu Lisesi önünde eksoz patlattı ve daha sonra aynı cadde üzerinde birkaç kez daha aynı şeyi yaptı, ardından geri dönen araç, önce sahile indi, sonra da Körfez Belediyesi önünden D-100’e çıktı ve Tütünçiftlik’e geçti. Burada da aynı ihbarlara neden olan otomobilin peşine düşen polis, adres kaydı ile şahsın evine giderken, diğer taraftan da aracı yakalamak için takibe başladı.

Olayı gören vatandaşlar, araçta yapılan modifiye ile eksozun peş peşe patlatıldığını, bunun da silah atma izlenimi verdiğini belirttiler. Yahya Kaptan adresine kayıtlı olan aracı, 20 yaşlarında genç bir şahsın kullandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817