Ellibeş 30 Ağustos Zaferi; Türkiye Cumhuriyetinin temelini oluşturmuştur
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 30 Ağustos; Cumhuriyetimizi, muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak demektir.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir açıklamada bulunarak, Tarih boyunca bağımsızlık ve hürriyet aşkını eşsiz zaferlerle taçlandıran aziz milletimizin vatan sevgisi, en iyi ifadesini her zaman Mehmetçiğin yüksek ruh ve ahlakında, kahramanlık ve cesaretinde bulmuştur dedi.

Belediye Başkanı Mehmet  Ellibeş, Destansı bir zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşı da bugün çağdaş dünyanın onurlu bir üyesi olan Türkiye Cumhuriyetinin temelini oluşturmuştur. Her zaman bağımsızlığını, birlik ve beraberliğini her şeyin üzerinde tutarak bunun için büyük mücadeleler veren aziz milletimiz, ebediyen bu topraklarda hür yaşamaya devam edecektir.

Bugün bize düşen, bu ruh ve şuuru gelecek nesillere aktarmak, demokratik laik ve sosyal bir hukuk devleti olan cumhuriyetimizi, muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımaktır. Bu duygularla 30 Ağustos Zafer Haftasını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bütün mensuplarını ve vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817