Ellibeş Çiftlik İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak Gazi İlköğretim Okulu arsasına karşılık, yapılacak 5 adet Okullar zincirinin 4.sü olan Gölcük Çiftlik İlkokulu İnşaatında devam eden çalışmaları yerinde görmek üzere incelemelerde bulundu yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Ellibeş yaptığı inceleme sonunda bir açıklamada bulunarak, Gölcük Çiftlik İlkokulu İnşaatının,  Bodrum Kat+ Zemin Kat+ 1. Normal Kat+ 2. Normal Kat+ Çatı Piyesinden oluştuğunu ve Toplam İnşaat alanı  5135 m2 olduğunu belirtti.

Buna göre Çiftlik İlköğretim Okulunda;

 Bodrum Kat’da

Çok Amaçlı Salon,Sığınak (Beden Eğitimi Salonu ),Kız Erkek Öğrenci Soyunma Odaları, Genel Arşiv Depo, Isı Merkezi,Projeksiyon Odası,Jeneratör Odası,Depo.

Zemin Kat’da

5 Adet Derslik,2 Adet Faliyet Ve Oyun Odası,Ofis Yemek Salonu, Müdür Yardımcısı Odası, Kantin,Ana Sınıfı Kız -Erkek Wc Ve  Engelli Wc.

1.Normal Kat’da

9 Adet Derslik,Öğretmenler Odası,Laboratuvar,Müdür Yardımcısı Odası,Araç Gereç Odası, Kız- Erkek  Öğrenci  Wc  Ve Engelli Wc, Teneffüs Holü.

 2. Normal Kat’da

10 Adet Derslik,İdari Büro,Müdür Odası,Araç Gereç Odası,Teneffüs Holü,Kız -Erkek  Öğrenci Wc Ve Engelli Wc.

Çatı Piyesinde:

Okul Aile Birliği Odası,Bay -Bayan Mescit,Depo,2 Adet Derslik Çok Amaçlı Derslik, Laboratuvar, Kitap Deposu,3 Adet Zümre Öğretmen Odası,Kütüphane,Kız -Erkek Öğrenci Wc Ve Engelli Wc’den oluşuyor dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817