EMLAK VERGİSİNDE SON HAFTA UYARISI
 İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada; 2014 yılına ait Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihin  01 Aralık Pazartesi  günü sona ereceği bildirildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi’nden yapılan açıklamada mükelleflerin cezalı duruma düşmemek için vergilerini bu hafta içinde mutlaka ödemeleri istendi.

 

ÖDEME NOKTASI ÇOK

 

İzmit Belediyesi yetkililer, Emlak Vergisi ve işyerleri için Çevre Temizlik Vergilerini yatırmak için mükelleflere  çok sayıda seçenek sunduklarını belirterek” vatandaşlar vergilerini Belsa 3.kattaki Gelir Birimi’ne, İzmit Kaymakamlığı 2.kattaki vezneye, Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe ve Bekirdere Üçyol’daki Mevlana Kültür Merkezi’ndeki ödeme noktalarına yatırabilecekleri gibi, Halkbank, Denizbank ve Ziraat Bankası ile PTT kanalıyla da ödeme yapabilirler. Mükellefler ayrıca www.izmit.bel.tr adresine girerek buradan da kredi kartı yoluyla borçlarını ödeme imkanına sahipler” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817