En Büyük Gücümüzü Gençlerden Alıyoruz

AK Partili Gençlerden Ziyaret

Hizmete sunduğu projelerinde gençleri daima ön plana alan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sık sık gençlerle bir araya gelerek, istişarede bulunuyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak AK Parti Derince İlçe Başkanı Semih Tayyip Gülcan ile geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası İl Gençlik Kolları'nda görev alan Derinceli gençler Abdülkadir Gözütok, Ebru Gehya, Enes Ertuğrul, Mervenur Özer, İbrahim Çimen, Onur Kından ve Ali Özbektemur’u belediyede konuk etti.

2023, 2053 ve 2071 Hedefleri

AK Parti çatısı altında gençlerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürürken en büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz” dedi.  Projelerle ilgili karşılıklı istişarenin de gerçekleştiği görüşmede Başkan Aygün, ayrıca genç konuklarına Taşköprü Aspir Yağı da takdim etti. Gülcan ve il gençlik kolları yöneticileri de Derince’ye kazandırdığı projeler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817