En büyük önceliğimiz temiz çevredir
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler ile beraberindeki heyeti kabul etti. Çevreye duyarlı sanayiciye değer verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Soluduğumuz hava, içtiğimiz su, yaşadığımız toprak temiz olmalı’’ dedi.

 

GTO HEYETİ ZİYARET

Gebze Ticaret Odası(GTO) Başkanı Çiler ile beraberindeki heyet, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Heyette yer alan iş adamları ve sanayiciler, Başkan Karaosmanoğlu’na faaliyetleri ve iş kolları hakkında detaylı bilgi verdi. Gebze’nin ihtiyaçlarına yönelik görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Başkan Karaosmanoğlu, GTO heyetinin görüş ve önerilerini aldı.

 

SANAYİCİMİZ ARTIK DUYARLI

Sanayici ve iş adamlarının çevre konusundaki duyarlılığının artmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak önceliğimiz çevredir. Sanayici ve iş adamlarımız çevre konusunda artık çok daha duyarlı. Her zaman sanayicimizin, iş adamımızın yanında olduk. Gebze sürekli olarak nüfus artışı yaşayan bir ilçemiz. 2004’te göreve geldiğimizde Gebze’nin giriş çıkışı bile belli değildi. Ağır trafik yüküne rağmen hiç kavşak yapılmamış yerlerimiz vardı. Şimdi buralarda ulaşımı rahatlatacak kavşaklar, yollar yaptık’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817